Smarta hemKNX system – Villapaket


Smarta Hem är lösningen för dig som vill kunna spara energi genom ett tryck på strömbrytaren. Nu kan du tända, släcka och reglera nivå på belysning samt styra all el, i delar av eller hela huset. Från en enda multifunktionsbrytare eller från din telefon eller “Padda” sköts detta. Du har dessutom koll på elförbrukningen via appen eller via dator i hemmet eller på distans.

Ska du bygga hus, renovera eller nybyggnation? Eller vill du helt enkelt få ett “smart hem” utan att ändra något i övrigt, detta kan lätt ordnas. Installeras enkelt och snabbt utan nya ledningar. Systemet styrs från en centralenhet som sen pratar med alla trådlösa enheter som kan vara en strömbrytare, belysningsstyrning, fjärrstyrda vägguttag samt en mängd olika produkter.

Vi hjälper dig att få till en helhet och en enkelhet, möjligheterna är oändliga och man kan verkligen låta fantasin flöda.

Tänk dig följande:

En trycknapp vid entrén som släcker all belysning i huset och slår ifrån strömmen till spis/ugn, uttagen för kaffebryggaren och strykjärnet så du slipper springa runt och kolla.
En tryckknapp vid sängen där du släcker lamporna i flera rum när du gått till sängs.
Att du har en välkommen–hem knapp vid entrédörren där du kan tända upp utvald belysning så att det blir upplyst och trevligt redan i entrén.
Att värmen automatiskt sänks i de rum som du inte använder, och i sovrummen kan temperaturen automatiskt sänkas någon grad under natten. Allt för att spara energi utan att förlora i bekvämlighet.
Om det skulle bli inbrott så kan larmet tända upp all belysning och t.ex. blinka med ytterbelysningen för att väcka uppmärksamhet.
Enkelt få möjlighet till att styra husets belysning, värme, markiser, m.m. via datorn på jobbet eller via din smartphone när du t.ex. är på besök hos grannen.

Låter det intressant? Kontakta oss!