Sovrum


Dagen både börjar och slutar i sovrummet. Därför är det extra viktigt med belysning som sätter atmosfären. Oavsett om du bara ska ge sovrummet en ansiktslyftning eller göra en helrenovering, är det mycket du kan göra för att få en lite trevligare och ombonad atmosfär.

Ljud i väggarna
Vill du starta dagen till din favoritlåt? Ett bra ljudsystem kan göra underverk för att få en bra start på dagen. ELKO Sound Player 2 är ett inbyggt ljudsystem, där högtalare och subwoofer är infällda i väggar och tak. Spelaren har digitalradio och AUX-anslutning och via Bluetooth kan du strömma dina favoritlåtar från mobilen till spelaren. Enkelt!

Designat för drömmar
Sovrummet ska vara inbjudande och avkopplande. Då är det en fördel att elmaterialet går i ett med resten av stilen i rummet. ELKO Plus-brytarna finns i tre färger: Aluminium, Fjällvit och Svart. Välj den färg som passar bäst och kombinera den med någon av våra olika designeramar. De finns i naturmaterial som skiffer, glas och stål. Tänk på att skapa en enhetlighet i din bostad – det ger ett snyggare och mer genomtänkt intryck!

KONTAKTA OSS


MER INFORMATION